Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Ελβετός τενίστας που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς ξεκαθάρισε ότι θα απουσιάσει από όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος του 2016.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο facebook:

«Αγαπητοί φίλαθλοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοινώνω με εξαιρετική απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ότι θα χάσω επίσης όλη την υπόλοιπη σεζόν. Εξετάζοντας όλες τις επιλογές που είχα μετά και τις συμβουλές των γιατρών, πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ ξανά μέσα στο 2016, καθώς χρειάζομαι πιο εντατική αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό μου στο γόνατο νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Οι γιατροί μου είπαν ότι αν θέλω να παίζω σε τουρνουά ΑΤΡ για λίγα χρόνια ακόμα χωρίς τραυματισμούς, όπως σκοπεύω να κάνω, πρέπει να δώσω στα γόνατα και το σώμα μου τον κατάλληλο χρόνο για να αποθεραπευθούν. Είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι χάνω τη σεζόν. Παρ’όλα αυτά τούτη η εμπειρία με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο τυχερός υπήρξα στη διάρκεια της καριέρας μου με τόσο λίγους τραυματισμούς.

Η αγάπη που έχω για το τένις, τον ανταγωνισμό, τα τουρνουά και φυσικά εσάς, τους φιλάθλους, παραμένει μεγάλη. Έχω το ίδιο κίνητρο που είχα πάντα και σχεδιάζω να ξοδέψω όλη την ενέργειά μου στο να επιστρέψω σύντομα δυνατός, υγιής και σε φόρμα για να παίξω επιθετικό τένις το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας ευχαριστώ για τη διαρκή υποστήριξη,

Ρότζερ»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης