Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη στο όπεν της Κωνσταντινούπολης. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της (και στην παγκόσμια κατάταξη από το νο 48 που βρίσκεται τώρα), καθώς στα προημιτελικά του τουρνουά, νίκησε 6-3, 7-6 (6) την 27χρονη Ολλανδή Αράντσα Ρους, νο 123 στον κόσμο και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Η Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλό της στον ημιτελικό του Σαββάτου και αυτή δεν θα είναι η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, η οποία είναι Νο 28 στον κόσμο και Νο 2 στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 33χρονη Ρωσίδα αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης την Πολόνα Χέρτσογκ, ωστόσο η αθλήτρια από τη Σλοβενία, η οποία είναι Νο 75 στον κόσμο, έκανε την έκπληξη και επικράτησε 6-1, 1-6, 7-5. Μετά την εξέλιξη αυτή, η Σάκκαρη καλείται να αντιμετωπίσει έναν πιο «βατό» αντίπαλο στους ημιτελικούς και να… αρπάξει την ευκαιρία να προκριθεί σε έναν τελικό.

Στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης μετέχει ως κορυφαία του ταμπλό και το νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, η Δανή Καρολίν Βοζνιάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης