Πληθαίνουν οι δηλώσεις αθλητριών του τένις κατά της Μαρίας Σαράποβα και της συμμετοχής της στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, μετά από 1,5 χρόνο απουσίας λόγω της τιμωρίας της, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο συγκεκριμένο γκραν πρι, το οποίο θα αρχίσει ακριβώς την εβδομάδα που λήγει η ποινή της.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες τενίστριες δηλώνουν δημόσια πως είναι εναντίον της συμμετοχής της Σαράποβα και το νέο «χτύπημα» δόθηκε από την Καρολίν Βοζνιάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συμμετοχή της είναι καλή για τον ανταγωνισμό στο γυναικείο τένις, όμως, πέρα από αυτό, θεωρώ πως είναι λάθος να επιτρέπεται σε μια αθλήτρια, χωρίς να έχει σημασία ποιά είναι αυτή, να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά ενώ είναι τιμωρημένη» δήλωσε η 27χρονη τενίστρια από τη Δανία, Νο 14 στον κόσμο και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως δείχνει έλλειψη σεβασμού από την πλευρά των διοργανωτών προς τις άλλες παίκτριες και την WTA. Φαίνεται πως οι κανόνες έχουν διαστρεβλωθεί και λειτουργούν προς εξυπηρέτηση κάποιων. Φυσικά και όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και είμαι σίγουρη πως θα παίξει καλό τένις όταν επιστρέψει, όμως παράλληλα πιστεύω πως, όταν μια αθλήτρια τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, τότε στην επιστροφή της πρέπει να ξεκινάει πάλι από κάτω, από το μηδέν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης