Το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό και σίγουρα… κάθε χρόνο και καλύτερο από το προηγούμενο.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δήμαρχου Σύρου Ερμούπολης, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη, του εκπρόσωπου του Ναυτικού ομίλου, Βαγγέλη Μαρίκου και του υπεύθυνου της Trimore Κωνσταντίνου Μητρόπαπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, τετραήμερης πλέον διάρκειας, το premium multisport event της Σύρου, στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017, ανοίγει τις πύλες του να υποδεχθεί Τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς πόλης αλλά και τολμηρούς, όλων των ηλικιών, για να συμμετάσχουν και να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία!

Σύμφωνα με το κ. Μητρόπαπα οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις περσινές καθώς η διοργάνωση μεγαλώνει…

Με Ολυμπιακής απόστασης Τρίαθλο φέτος, παράλληλα με το Half Olympic για τους ενήλικες και το inspiration παιδικό Τρίαθλο, δίνει το στίγμα μιας μεγάλης διοργάνωσης, που ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον ξένων, κυρίως, αλλά και Ελλήνων αθλητών, για μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές αποστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κολυμβητικός παράπλους ανοικτής θαλάσσης, θα πλημμυρίσει τις ανατολικές ακτές του νησιού με
κολυμβητές όλων των ηλικιών, καιμε την αιγίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας), ανοίγει νέους δρόμους στις διοργανώσεις ανοικτής θάλασσας. Αποστάσεις 5,5 χιλιομέτρων, 3,5 χιλιομέτρων και 500 μέτρων.

Τρέξιμο πόλης5 και 10 χιλιομέτρων, στα σοκάκια της μαγευτικής Ερμούπολης, σε διαδρομές που θα συναρπάσουν, θα μαγέψουν και θα δώσουν δύναμη σε κάθε συμμετέχοντα, παραλλήλως της δυνατής κερκίδας (κάτοικοι, επαγγελματίες, εθελοντές, συναθλητές) που θα δίνει τον παλμό.
Κολύμπι μετ’ εμποδίωνγια όσους αγαπούν τις προκλήσεις και επιθυμούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στα δύσκολα, σε μια δεύτερη αναβίωση του Ολυμπιακού σπορ των 2ων Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι… που καταργήθηκε ως “σκληρό σπορ”
SUP & Kayak experience, Water – Obstacle Triathlonκαι πολλές – πολλές εκπλήξεις

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές (http://bit.ly/2ku6oCz) και η διοργάνωση καθημερινά υποδέχεται κάθε μεμονωμένο συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της διοργάνωσης αναμένεται να γίνουν απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νησί, τις οποίες θα επικοινωνήσουν μέσω εντύπου και θα το λάβει κάθε κάτοικος του νησιού αφού στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΥΑΣ.

Επίσης έγινε γνωστό οτι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα έχουμε αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων, πιθανότατα το Blue Star να κάνει δρομολόγιο Πειραιά- Τήνο, Μύκονο και Σύρο!

Συνοπτικά το event θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Pasta Party
Water Polo games
DJ party

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Κολυμβητικός Παράπλους Ανοικτής Θαλάσσης (5,5 & 3,5 & 0,5k)
Παρουσίαση βιβλίου “Άδακρυς Μάχη”
Water – Obstacle Triathlon
Επιστημονικό Workshop – Τεχνική Ενημέρωση
Pasta Party – Press
Water Polo games
DJ Party

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Τρίαθλο ενηλίκων (Olympic – Half Olympic)
SUP event
Kayak event
City Running (5 & 10k)
Επίδειξη στη θάλασσα **
Τελετή Απονομών
DJ Party

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Παιδικό Τρίαθλο
Κολύμπι μετ’ εμποδίων (Ανοικτών συμμετοχών)
Τελετή απονομών – φωτογράφιση

Πηγή: cyclades24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης