Οι δύο κορυφαίοι αυτήν τη στιγμή Κickboxers στην Ελλάδα, Φλοριάν Μάρκου και Μελέτης Κακουμπάβας, θα εμφανιστούν για τελευταία φορά απέναντι στο ελληνικό κοινό, μιας και ανοίγουν τα φτερά τους για μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού, το Σάββατο 23 Απριλίου, στο NO LIMITS XXVII «STAR WARS», στο Κλειστό Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

«Φωτιές» άναψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φλοριάν Μάρκου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοργανώτρια αρχή του θεσμού, στο αμφιθέατρο του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Κεφαλάρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για το πώς θα καταλήξει η τρίτη μάχη μου απέναντι στον Μελέτη» προειδοποίησε ο Φλοριάν, εκφράζοντας την απόλυτη πεποίθηση πως θα είναι ο νικητής του αγώνα που περιμένουν με αγωνία οι οπαδοί των δυναμικών αθλημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό!

«Το βράδυ της 23ης Απριλίου θα κριθεί ποιος πραγματικά είναι ο καλύτερος!» είπε με τη σειρά του ο Μελέτης Κακουμπάβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργανώτρια του No Limits, Γωγώ Μπιτάκου, έπειτα από μια σύντομη αναδρομή στη δεκαετή ιστορία του θεσμού που εισήγαγε στον αθλητικό χάρτη της χώρας τα δυναμικά αθλήματα με επιτυχημένες τηλεοπτικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε πολύ υπερήφανη για αυτήν τη μάχη που είναι άξια της ιστορίας του θεσμού και η μόνη που μπορεί να γεμίσει στη σύγχρονη Ελλάδα ένα μεγάλο στάδιο ξανά!

Υπογράμμισε πως οι δυσκολίες που βάλλουν επικίνδυνα τη χώρα μας επιτάσσουν όσο ποτέ άλλοτε τη στράτευση των ανθρώπων του αθλητισμού που μέσα από τη δράση και το έργο τους οφείλουν να εμπνεύσουν και να παραδειγματίσουν τα νέα παιδιά!

Τον λόγο πήρε και ο πυγμάχος-φαινόμενο, ο Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος στον κόσμο που θα αγωνιστεί εναντίον του Λαρισαίου Γιάννη Μπιρμπίλη, ενώ περιέγραψε και το υπέροχο έργο του με μαθητές καθηλωμένους σε αναπηρικά αμαξίδια!

Οι πρόεδροι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και του Συνδέσμου Επαγγελματικής πυγμαχίας, κ.κ. Κώστας Θάνος και Γιώργος Στεφανόπουλος, αντίστοιχα, παρέστησαν και εξέφρασαν τον σεβασμό τους στη διοργάνωση που προκάλεσε την άνθιση του δυναμικού αθλητισμού, προέβαλε πλήθος αθλητών και σχολών και ευχήθηκαν σε Φλοριάν και Μελέτη να κερδίσει ο καλύτερος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Muay Thai Σταμάτης Μπιτάκος δήλωσε επίσης πως αυτή θα είναι η μάχη της δεκαετίας, η καλύτερη που θα έχει την ευκαιρία να δει το φιλοθεάμον κοινό, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του μεγάλη επιστροφή, 11 Ιουνίου, στο επόμενο No Limits, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με Γερμανό πρωταθλητή στο main fight της αγωνιστικής κάρτας.

Το Σάββατο 23 Απριλίου, στο Κλειστό Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», η καρδιά των δύο πιο σπουδαίων μαχητών θα χτυπήσει δυνατά, γιατί ένας μόνο θα φορέσει τη ζώνη του θεσμού και θα χαρακτηριστεί «βασιλιάς» της κατηγορίας!

Οι αγώνες θα γίνουν στη μνήμη των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν στην Κίναρο κατά την τέλεση πολεμικής ασκήσεως και τη διοργάνωση στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας.


Ο πρόεδρος Γιώργος Στεφανόπουλος


O Μελέτης Κακουμπάβας, o Φλοριάν Μάρκου και η ψυχή της διοργάνωσης, Γωγώ Μπιτάκου 


Σταμάτης Μπιτάκος, παγκόσμιος πρωταθλητής του Muay Thai


H καινούργια παρουσιάστρια του No Limits που πήρε τα σκήπτρα από τη Γωγώ Μπιτάκου, Χρυσάνθη Πατέρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης