Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show μαχητών κλείνει δέκα χρόνια και τα γιορτάζει με μια σπουδαία επετειακή διοργάνωση που στόχο έχει να γράψει ιστορία!

Η επετειακή διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, Αναστάσιο Τουλίτση, Κωνσταντίνο Πανανά και Ελευθέριο Ευαγγέλου, που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους όταν το αεροσκάφος που επενέβαιναν συνετρίβη κατά τη διάρκεια της ασκήσεως ΑΣΤΡΑΠΗ, πάνω από την Κίναρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2006 η δημοσιογράφος Γωγώ Μπιτάκου, αδερφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Muay Thai, Σταμάτη Μπιτάκου, δημιουργεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό θεσμό, μετά από προτροπή του πρωταθλητή, το No Limits, προκειμένου να προβληθούν και να διαδοθούν τα δυναμικά αθλήματα.

Με σκληρή δουλειά, πείσμα και επιμονή σύντομα – και για πρώτη φορά -η διοργάνωση μεταδόθηκε τηλεοπτικά από πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυα, συνδρομητικά και περιφερειακά , ενώ περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές φιλοξενούν τους πρωταγωνιστές – μαχητές και μεγάλες εταιρείες τρέχουν να διαφημιστούν σε ένα event που συνδυάζει, αθλητισμό, show, λαμπερούς καλεσμένους, αδρεναλίνη, έκρηξη, δύναμη ψυχής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μόνη γυναίκα διοργανώτρια μαχητικών event στον κόσμο, ξεκινάει περιοδείες στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και νησιά της χώρας, φιλοξενώντας και αθλητές από μεγάλες σχολές του εξωτερικού, αναπτύσσοντας την έννοια του αθλητικού τουρισμού και προβάλλοντας παράλληλα με τα μαχητικά δρώμενα τα μνημεία και τα αξιοθέατα της κάθε περιοχής.

Πάνω από όλα τα δύο αδέρφια και παράλληλα με καμπάνιες κατά των ναρκωτικών, της αυτοχειρίας , της παιδικής κακοποίησης, δείχνουν για δέκα χρόνια ένα δρόμο διεκδίκησης, πάλης , αξιοπρέπειας και μαχητικότητας στα νέα παιδιά!

Χιλιάδες θεατές τους ακολουθούν στα Ολυμπιακά, Εθνικά Στάδια αλλά και σε Αρχαία Θέατρα και Κάστρα που διεξάγεται ο θεσμός, ενώ δεκάδες πρωταθλητές και σχολές έχουν την ευκαιρία να αναδειχτούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους!

Το Σάββατο 23 Απριλίου , στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ‘’Γιώργος Στεφανόπουλος’’ στο Περιστέρι (20:00), το No Limits «Star Wars» επιφυλάσσει, με αφορμή τη δεκαετή του επέτειο, την καλύτερη αγωνιστική κάρτα που είχε ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Ελληνικό κοινό, με τα μεγαλύτερα αστέρια του χώρου συγκεντρωμένα.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν εφικτή η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή Φλοριάν Μάρκου και του FFC Champion Μελέτη Κακουμπάβα. Αποτελούν τους δύο κορυφαίους Έλληνες kickboxers αυτή τη στιγμή και ετοιμάζονται για διεθνή καριέρα , η αναμέτρησή τους στο No Limits θα κρίνει το «βασιλιά» της κατηγορίας και τη μάχη θα παρακολουθήσουν διοργανωτές από Ρωσία και Ευρώπη που ήδη ετοιμάζουν ακόμα ένα rematch εκτός συνόρων.

Παράλληλα σπουδαία superfights κοσμούν την επετειακή αγωνιστική κάρτα σε όλα τα στυλ πυγμαχίας, muay thai, mma, kick boxing:

Βαγγέλης Χατζής vs Γιάννης Μπιρμπίλης(boxing), Θανάσης Καρούσος vs Γιώργος Μουστάκης(k-1), Γιάννης Bachar vs Γιάννης Αναγνωστόπουλος(ΜΜΑ), Αντώνης Πολυχρόνης vs Χρήστος Τσατσάι(muay thai) , Γιάννης Μανωλάς vs Μάριος Μπλάνας(k-1).

Μουσική, ειδικά εφέ, πλούσιο θέαμα, πολλές εκπλήξεις, αδρεναλίνη, έκρηξη, δύναμη ψυχής θα συνθέσουν ένα υπερθέαμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πάλης, του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας και διεξάγεται με την υποστήριξη του Βυζαντινού Target Sport Club.
No Limits , δέκα χρόνια, γιατί η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια….

No Limits XXVII
‘’Star Wars’’
Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ‘«Γιώργος Στεφανόπουλος» Περιστέρι
23/04/2016
Έναρξη 20:00 (pre game 14:00 -19:00)
Είσοδος από 15 €
Προπώληση: Tickethouse-Ticketpro (Πανεπιστημίου 42) + κεντρικές σχολές πολεμικών τεχνών Αθήνας -Πειραιά
Πληροφορίες –κρατήσεις VIP: 210-3608366

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης