Την 8η θέση στον τελικό του μονόζυγου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη στην Βέρνη, κατέλαβε ο Βλάσης Μάρας. Ο 33χρονος πρωταθλητής, με μία πτώση κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, συγκέντρωσε 13.533 βαθμούς και έμεινε στην τελευταία θέση του τελικού.

Ωστόσο, ο Ελληνας γυμναστής δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του, που είναι το καλύτερο δυνατό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Είναι σημαντικό ότι για άλλη μια φορά, βρέθηκα μέσα στον τελικό. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου μέχρι το σημείο της πτώσης, γιατί όλες οι προηγούμενες ασκήσεις φαίνονται πολύ σωστά εκτελεσμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, οι πτώσεις μπορούν να έρθουν από το πουθενά, ακόμα και σε ασκήσεις που δεν το περιμένεις. Θα ήταν ωραία να τερματίσω ξανά στο βάθρο, αλλά έτσι είναι η γυμναστική, έτσι είναι το μονόζυγο. Το μυαλό μου βρίσκεται κυρίως στους Ολυμπιακούς. Η προπόνησή μου είναι τέτοια, έτσι ώστε να φτάσω εκεί στην ιδανική φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Δεν έχω κάποιον αγώνα προετοιμασίας μέχρι το Ρίο, έτσι κι αλλιώς απέμειναν δύο μήνες και πρέπει σ’ αυτό το διάστημα να δουλέψω για να τελειοποιήσω την απόδοσή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη χορηγό μου, Attica Bank, για την υποστήριξή της στο δρόμο προς το Ρίο.

Επίσης, οφείλω ένα ‘ευχαριστώ’ σε όλους αυτούς που με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη καθημερινά. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ονομαστικά, επειδή γνωρίζουν ποιοι είναι και πόσο πολύ με βοηθούν…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης