Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα, με θέμα «Ολυμπιακές Κατηγορίες Κωπηλασίας & Ιστιοπλοΐας, Ενημέρωση-Επιμόρφωση Αθλητικών Συντακτών», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Μακεδονίας – Θράκης του ΠΣΑΤ, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι: Κώστας Καρυώτης (πρόεδρος Ν.Ο. Κατερίνης, Μέλος Ολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας στη Βαρκελώνη το 1992), Παντελής Παπατέρπος (Προπονητής κωπηλασίας Ν.Ο.Θ, Μέλος Ολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας στη Σεούλ το 1988), Νίκος Παπαγεωργίου (Προπονητής Ιστιοπλοϊας Ν.Ο.Θ), Κώστας Τριγκώνης (Μέλος της Ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας σε τέσσερις Ολυμπιάδες (Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008) και Άκης Τσαλίκης (Πρόεδρος Ν.Ο.Θ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρών έδωσαν η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δημητρής Κανελλάκης, Γιώργος Μίνος και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης και ο επικεφαλής της Περιφερειακής Επιτροπής Μακεδονίας – Θράκης του ΠΣΑΤ Κώστας Τουτσίδης.

Τις εργασίες της Ημερίδας, παρακολούθησαν μέλη του ΠΣΑΤ, καθώς επίσης και φοιτητές του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί θερμά το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία της Ημερίδας, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) για τη στήριξή της και την εταιρεία «Le’s Lazaristes» για το κέτερινγκ της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης