Στις 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το επετειακό «No Limits», με main event τη μεγάλη μάχη του Μελέτη Κακουμπάβα με τον Φλοριάν Μάρκου.

«Θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος» δήλωσε πριν από λίγες μέρες στη συνέντευξη Τύπου για το «No Limits – Star Wars» ο Μελέτης Κακουμπάβας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 23 Απριλίου θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Ο κάθε αθλητής έχει κάποιο ή κάποια δυνατά σημεία. Γι’ αυτό κάνουμε προετοιμασία για αυτόν συγκεκριμένα κάθε φορά και ο δάσκαλός μου είναι αυτός που ξέρει τι πρέπει να προσέξω. Ο Μάρκου είναι ένας γρήγορος, δυνατός, εκρηκτικός, επαγγελματίας αθλητής, αλλά δουλεύω για αυτό, είμαι έτοιμος να παίξω, θέλω πολύ να παίξω και έχω όρεξη για ξύλο». 

Ιδιαίτερα προκλητικός ήταν ο Φλοριάν Μάρκου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το μόνο επικίνδυνο χτύπημα του αντιπάλου του είναι το κροσέ, αφού δεν διαθέτει ποικιλία στα τελειώματα.

«Χαίρομαι που έκλεισε αυτός ο αγώνας. Όταν έφυγα εγώ για αγώνες στο εξωτερικό, πίσω στην Ελλάδα έμεινε ο Μελέτης και ήταν ο καλύτερος εδώ. Μετά από 4 χρόνια που θα επέστρεφα ζήτησα από τον κόσμο να διαλέξει με ποιον θα ήθελε να με δει απέναντι. Όλοι είπαν για τον Κακουμπάβα. Την πρώτη φορά με κέρδισε επειδή ήμουν τραυματισμένος. Και τώρα ο κόσμος θα δει στις 23 Απριλίου ποιος είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ο Μελέτης είναι καλό αντίπαλος, δυνατός σαν παίχτης, αλλά δεν πιστεύω πως είναι τόσο τεχνίτης όσο είμαι εγώ. Πιστεύω στον αγώνα μας θα προσπαθήσει να βαράει κροσέ, low kick, με τίποτα άλλο δεν μπορεί να μου κάνει ζημιά. Όλα τα επικίνδυνα νοκ άουτ που έχει είναι τα κροσέ. Δεν τον έχω δει ποτέ να κλοτσάει πόδι στο κεφάλι ή γόνατο. Όλα του τα επικίνδυνα νοκ άουτ είναι με κροσέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με όσα δήλωσαν οι δύο σπουδαίοι kickboxer:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης