Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Παναθηναϊκού και γενικά ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς ο ποδηλάτης του «τριφυλλιού», Κυριάκος Ορφανίδης δεν κατόρθωσε να κερδίσει την πιο σημαντική μάχη, που έδινε, αυτή για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Τζαννείου από τις 15 Οκτωβρίου ύστερα από ανακοπή καρδιάς, «έφυγε» το βράδυ της Τετάρτης από τη ζωή, όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του ποδηλάτη του Ομίλου μας Kυριάκου Ορφανίδη», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1961 και ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στην ποδηλασία με τα χρώματα της Αθηναΐδας. Ως έφηβος, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και δεύτερος νικητής σε Βαλκανιάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός εντόπισε το ταλέντο του και πρόσφερε ως αντάλλαγμα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αθηναΐδας 11 ποδοσφαιριστές όλων των κατηγοριών για να τον αποκτήσει.

Η φανέλα του Παναθηναϊκού έκτοτε έμελλε να είναι η τελευταία που θα φορούσε στην καριέρα του κι αυτή που θα τιμούσε για δεκαετίες μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα αυτή φορούσε στις 15 Οκτωβρίου, όταν η καρδιά του τον πρόδωσε στην προσπάθειά του να χαρίσει άλλη μια διάκριση στην ομάδα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης