Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων «ζευγάρωσε» τις νίκες της στον Δ΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Μάλτα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε σήμερα 9-7 της Ρωσίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ενώ ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ απέναντι στην Τουρκία (12/9, 13:45).

Η Ρωσία άνοιξε το σκορ με τον Φρόλοφ, αλλά η εθνική προηγήθηκε 3-1, χάρη σε τέρματα των Παπανικολάου, Καλογερόπουλου και Γραμματικού. Η Ρωσία ισοφάρισε 4-4 στην διάρκεια του δευτέρου οκταλέπτου, αλλά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέκτησε προβάδισμα δύο γκολ (6-4), 2.5 λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, με τέρματα των Παπανικολάου και Τσιστράκη. Στη συνέχεια η «γαλανόλευκη» διατήρησε την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι το τέλος, με τους Ρώσους να μειώνουν στο ένα γκολ και την εθνική να αυξάνει το προβάδισμά της στο +2, και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα:
3-2, 3-3, 2-2, 1-0.

Ελλάδα:
Μανθογιάνης, Αλαμάνος, Κουρούβανης, Γωνιωτάκης, Κουλούρης, Δήμου 2, Τσιστράκης 1, Καλογερόπουλος 1, Γραμματικός 1, Πάτερος, Περόπουλος, Παπανικολάου 4, Πιόβαν.

Ρωσία:
Μαχιγιάνοφ 3, Φρόλοφ 2, Σερεμπρένικοφ, Βασίλεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης