Στα γραφεία της ΚΟΕ διεξάγεται αύριο το πρωί (24/10, 11:30) η κλήρωση για την Α΄ φάση του κυπέλλου πόλο ανδρών, αλλά και για τα προημιτελικά της αντίστοιχης διοργάνωσης των γυναικών.

Στους άνδρες, πέραν των 12 ομάδων της Α1 (για τις οποίες η συμμετοχή έχει καταστεί από πέρυσι υποχρεωτική), δήλωσαν συμμετοχή και τρεις ομάδες της Α2, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, που επανέρχεται ισχυρός φέτος και είναι το μεγάλο φαβορί για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Συνολικά λοιπόν στο κύπελλο ανδρών θα μετάσχουν 15 ομάδες (ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Απόλλων Σμύρνης, ΓΣ Περιστερίου, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Χίου, Ολυμπιακός, ΟΦΘ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Υδραϊκός), μία εκ των οποίων θα σταθεί τυχερή και θα περάσει απευθείας στα προημιτελικά. Οι υπόλοιπες θα σχηματίσουν επτά ζευγάρια και θα παίξουν στις 28/11, διεκδικώντας θέση στην οκτάδα. Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 13/12 και το final-4 για το διήμερο 18-19 Ιανουαρίου 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και στην περσινή παρθενική διοργάνωση του κυπέλλου γυναικών, έτσι και φέτος συμμετοχή δήλωσαν οι οκτώ ομάδες της Α1 (ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου, Εθνικός Πειραιά, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Ρεθύμνου, Ολυμπιακός). Από την αυριανή κλήρωση θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, που θα γίνουν στις 12/12, με τους νικητές να προκρίνονται στο final-4 (15-16 Φεβρουαρίου 2019).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης