Η Βουλιαγμένη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, καθώς επικράτησε της ομάδας του Πειραιά με 9-8, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη Β΄ φάση της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο ΝΟΒ κατάφερε να αιφνιδιάσει τις «ερυθρόλευκες» στο ξεκίνημα του αγώνα και να προηγηθεί 6-2 στο ημίχρονο, διατηρώντας τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα ως τις αρχές της τελευταίας περιόδου (9-5).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του στα τελευταία λεπτά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 9-8 με την Τσουκαλά, λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Πλέον οι δύο ομάδες ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους για το Σάββατο 16/12 στον Πειραιά, με το νικητή της τρίτης αναμέτρησης να εξασφαλίζει βαθμολογικό πλεονέκτημα στην έναρξη της Γ΄ φάσης (θα ξεκινήσει με έξι βαθμούς, έναντι τριών του ηττημένου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς υπήρξε αρκετή ένταση, με συνέπεια οι διαιτητές να αποβάλλουν με αντικατάσταση τις Ξενάκη, Πρωτοπαπά από τη Βουλιαγμένη και την Έμολο από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-8

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-3, 1-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου):
Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 1, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου Β., Μαυρωτά Μ. Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης