Πάνοπλος  αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για το Μονακό η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά “1er TROPHEE DES CHAMPIONS”.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού πόλο, την κάτοχο του Champions League Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και την πολυνίκη του ίδιου θεσμού Προ Ρέκο, ενώ την τετράδα του τουρνουά συμπληρώνει η Σπαντάου Βερολίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται και οι 15 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της φετινής περιόδου, καθώς ο Γιάννης Φουντούλης έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από μία μικροεπέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο. Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Γιόσιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Ντόσκας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Άλμπερτ Εσπανιόλ, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος και Μανώλης Πρέκας.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Μονακό:

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/10

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

11:00 Προ Ρέκο-Ολυμπιακός

20:30 Γιουγκ Ντουμπρόβνικ-Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/10

13:30 Σπαντάου-Ολυμπιακός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης