Στα τελευταία μίτινγκ πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες στρέφουν οι Έλληνες αθλητές την προσοχή τους μετά και την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ.

Οι Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου, που κέρδισαν χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό, καθώς και η 4η στην ίδια διοργάνωση Νικόλ Κυριακοπούλου θα μετάσχουν την Παρασκευή (15/7) στο Diamond League του Μονακό, που είναι ο 9ος κατά σειρά φετινός αγώνες της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη Στεφανίδη ο αγώνας αυτός είναι η ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από τις υπόλοιπες αθλήτριες στη συγκομιδή βαθμών. Τον ρυθμό της ενόψει του Ρίο επιδιώκει να βρει η Νικόλ Κυριακοπούλου, που παρά την τέταρτη θέση δεν έμεινε ικανοποιημένη από την εμφάνιση της στην Ολλανδία. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη διοργάνωση του Αμστερνταμ θα πάρει μέρος στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου.

Την ίδια ημέρα (Παρασκευή 15/7) η Χάιδω Αλεξούλη θα βρίσκεται στη Σουηδία προκειμένου να συμμετάσχει στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ στο μήκος.

Στη Γερμανία θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου το Σάββατο (16/7) να συμμετάσχει σε έναν από τους ομορφότερους αγώνες Street Event που γίνεται σε λίμνη στο Ρόταχ. Ο πρωταθλητής μας μπορεί να μην ανέβηκε όσο ψηλά θα ήθελε στη διοργάνωση του Αμστερνταμ, ωστόσο έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο μίτινγκ ξεχωρίζουν ακόμη ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς και ο Βραζιλιάνος Ντιάγκο Ντα Σίλβα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης