Στην Ιταλία θα συνεχίσει τους αγώνες της η Κατερίνα Στεφανίδη, που το Σάββατο αναχωρεί για την Ιταλία, προκειμένου την Κυριακή (16/7) να είναι παρούσα στον αγώνα που θα γίνει στη Πάντοβα.

Η 27χρονη στην Ιταλία θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, τη διοργάνωση που αποτελεί το μεγάλο της στόχο στη σεζόν. Η Στεφανίδη διανύει πολύ καλή σεζόν, με σταθερές εμφανίσεις πάνω από τα 4,80 μ., που της επιτρέπουν να σκέφτεται το μετάλλιο στο Λονδίνο. Παράλληλα η Ελληνίδα σε πολλούς από τους φετινούς της αγώνες επέλεξε να δει ψηλά άλματα, προκειμένου να εξοικειωθεί με αυτά και φυσικά να είναι πιο έτοιμη να τα αντιμετωπίσει τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Ραμπάτ (Κυριακή, 16/7) θα συνεχίσει τους αγώνες της η Βούλα Παπαχρήστου που στη Λιλ έδειξε να έχει βρει τον εαυτό της, ύστερα από την ίωση που την κράτησε μακριά από την καλή της κατάσταση. Η Παπαχρήστου θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά φέτος σε αγώνα Diamond League και βασικός της στόχος είναι ένα άλμα καλύτερο από το φετινό της 14,23 μέτρα. Η Ελληνίδα θα κάνει έναν ακόμη αγώνα πριν το Λονδίνο, αφού θα είναι παρούσα και στο Diamond League, που θα γίνει στο Μονακό στις 21/7.

Εξάλλου τους αγώνες τους εκτός συνόρων θα συνεχίσουν και άλλοι πρωταθλητές μας. Ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Ανδρέας Δημητράκης θα αγωνιστούν την Παρασκευή (14/7) στο Challenge της IAAF στη Μαδρίτη με στόχο τα βελτιώσουν τα φετινά τους ρεκόρ σε σφυροβολία και 1.500 μ. αντίστοιχα.

Ο Αναστασάκης την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει για την Ουγγαρία, προκειμένου να κάνει το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός συνόρων συνεχίζει τους αγώνες του και ο Δημήτρης Πατσουκακης, που την Παρασκευή (14/7) θα αγωνιστεί στον αγώνα που θα γίνει στη λίμνη στο Ρόταχ Εγκερν. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ κυνηγά ένα άλμα πάνω από τα 5,70 μ., που θα τον στείλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης