Κάτι από Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες θα θυμίζει το αγώνισμα του επί κοντώ στο Diamond League της Σανγκάης (Σάββατο, 13/5). Κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση και θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους φίλους του στίβου.

Ο πρώτος δυνατός αγώνες της χρονιάς θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη και δεν αποκλείεται να συνοδευτεί από μεγάλες επιδόσεις. Ανάμεσα σε αυτούς, που θα πάρουν μέρος στον αγώνα είναι και ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης το χειμώνα στο Βελιγράδι, Κώστας Φιλιππίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητής μας κάνει ντεμπούτο στη Σανγκάη, με στόχο να ξεκινήσει από νωρίς με ένα μεγάλο άλμα. Σε αυτό θα τον βοηθήσει ο δυνατός συναγωνισμός με τους καλύτερους του αγωνίσματος.

Ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του χειμώνα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία του ολυμπιονίκη Τιάγκο Μπραζ (Βραζιλία).

Στη Σανγκάη βρίσκεται και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Πόρτλαντ, Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), που έχει κάνει ήδη 5,81 μ. στη σεζόν. Με ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη η παρουσία του Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς) και του Ραφαέλ Χολζντέπε (Γερμανία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φιλιππίδης ξεκινάει στην Κίνα μια ακόμη σπουδαία σεζόν, στη διάρκεια της οποίας θα δώσει το παρών σε πολλούς αγώνες, με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης