Την αγωνιστική του ωριμότητα και την ικανότητα του να κυνηγήσει – πολύ σύντομα – επιδόσεις καλύτερες από το ατομικό του ρεκόρ, έδειξε ο Μιχάλης Ανασταστάκης.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεχώρισε στο Φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», καθώς ήταν νικητής στη σφυροβολία με 75,78 μ., που είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το διαχειρίστηκε καλά, παρότι ήταν πιεσμένος προπονητικά. Είναι αρκετά φορτωμένος στην προπόνηση, ωστόσο έδειξε από νωρίς πως φέτος είναι πιο ώριμος και ως χαρακτήρας και φυσικά ως αθλητής», είπε ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου για τον αθλητή του και συμπλήρωσε:

«Η επόμενη εμφάνιση του θα γίνει στους αγώνες ρίψεων “Κώστας Σπανίδης” στις 27/5 κι έπειτα θα αγωνιστεί στο Μοντρέιγ στη Γαλλία (1/6). Θα ακολουθήσουν τα Σιθώνεια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

«Ο Μιχάλης είναι ένας αθλητής, που μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Θεωρώ πως μέχρι τότε θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος». Ο 23χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 77,08 μ. από τον Ιούνιο του 2016, ενώ το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι 76,00 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: segas

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης