Αισιόδοξος δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των Ανδρών, Δημήτρης Τζούριτς, εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο διεθνής διαγώνιος επισήμανε ότι λείπει πολύ από την ομάδα η παρουσία στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης.

«Η δίψα ασφαλώς και είναι μεγάλη. Από το 2009 έχουμε να παίξουμε σε μία σημαντική διοργάνωση και συγκεκριμένα από το ευρωπαϊκό της Σμύρνης στην Τουρκία. Από τότε προσπαθούμε, έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια. Το θέλουμε πάρα πολύ. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που είναι στην Εθνική έχουν την ίδια θέληση» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέρυσι που χάσαμε την πρόκριση στα μπαράζ ήταν ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύω ότι, αν κάναμε την προετοιμασία εδώ στην Αλεξανδρούπολη, θα περνούσαμε από τα μπαράζ. Δυστυχώς, αυτό δεν έγινε, αλλά βλέπω θετικά και καλά πράγματα τώρα. Βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα και είμαι αισιόδοξος. Μπορεί τα χρόνια να περνάνε και να μεγαλώνω, αλλά δεν τα παρατάω» συμπλήρωσε ο Τζούριτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης