Με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 στις 19:00, την πολωνική PGE Skra BELCHATÓW, στο PAOK Sports Arena.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και την κούραση από τους συνεχείς αγώνες, κάνοντας τη υπέρβαση απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόντες από τον αυριανό αγώνα θα είναι ο τραυματίας Ερνάρντο Γκόμεζ και ο Ντάντε Άμαραλ, που συνεχίζει τις προπονήσεις για να ενταχθεί κανονικά στην ομάδα. Αντίθετα οι κεντρικοί Ανδρεάδης και Παντακίδης, όπως επίσης και οι πασαδόροι Πέτκοβιτς και Τερζής, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους κράτησαν εκτός στον αγώνα με την Μλάντοστ, και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι, που προέρχονται από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία και αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη απέναντι στην πολωνική ομάδα, προκειμένου να έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα (20/11/2016).

Για την αναμέτρηση με την PGE Skra BELCHATÓW, ο προπονητής το ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η PGE Skra BELCHATÓW είναι μια ευρωπαϊκή δύναμη του βόλεϊ, μια ομάδα που παίζει σε διαφορετικό επίπεδο από τις ελληνικές ομάδες και έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι ένας αγώνας με μέγιστο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMΟΤΕ Sport 7HD και μέσω COSMOTE TV GO.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Goren Roy (Ισαρήλ) και Lazarevic Ivan (Σερβία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης