Ο ακραίος του Εθνικού Πειραιά, Κυριάκος Σπυριούνης, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

O 20χρονος αθλητής ήταν κορυφαίος της ομάδας του στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με 3-0 σετ στο Μετς. O Σπυριούνης σημείωσε 14 πόντους, είχε 61% αποτελεσματικότητα στην επίθεση (14/23), 37% υποδοχή σε 27 προσπάθειες και βοήθησε πολύ σε σερβίς και άμυνα. Αναδεικνύεται πρώτη φορά MVP και είναι ο πρώτος βολεϊμπολίστας του Εθνικού Πειραιά που λαμβάνει αυτή την ατομική διάκριση στην ιστορία της Volley League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ πως μέρα με τη μέρα κερδίζω πολλά πράγματα που θα τα βρω μπροστά μου. Προσπαθώ να αλλάξω την σκέψη μου και τον τρόπο δουλειάς. Πιστεύω πως ωριμάζω καλύτερα στο μυαλό και στο σώμα. Ακόμα θέλω να πετύχω πολλά.

Έχω όνειρα και στόχους. Κυρίως θα ήθελα να κάνω περισσότερες ώρες προπόνησης μέσα στην ημέρα αλλά δυστυχώς ο Εθνικός αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη στέγης και τις λίγες ώρες προπονήσεων», σχολίασε ο Σπυριούνης.

«Στόχος μου είναι η Εθνική Ελπίδων και η Εθνική Ανδρών. Νιώθω πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας τα τελευταία χρόνια, έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο και πολλές ευκαιρίες αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Νιώθω δυνατός, με αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νιώθω πως μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο στη γενιά μου και μαζί και με τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου να πετύχουμε πολλά. Σίγουρα ένα από το όνειρο μου είναι η διεθνής καριέρα, αλλά για την ώρα θέλω να καθιερωθώ στον Εθνικό και να κάνω την διαφορά για μένα, για την ομάδα και για το βόλεϊ που τόσο αγαπώ», συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης