Η ΑΕΚ ως άλλος… φοίνικας ετοιμάζεται ν’ αναγεννηθεί από τις στάχτες της, με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συνοδοιπόρους τον Πόλυ Χατζηιωάννου, τον Πέτρο Παππά, τον Τάκη Κανελλόπουλο, τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και δύο ακόμη επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων τα γνωρίζει μόνο ο «τίγρης».

Ο υποβιβασμός της ιστορικής ομάδας μπορεί να έφερε απογοήτευση στα εκατομμύρια των οπαδών της Ένωσης, αλλά συγχρόνως δημιούργησε συνθήκες για να δημιουργηθεί μια υγιή ομάδα, μακριά από τα υπέρογκα χρέη του παρελθόντος, με έναν πανίσχυρο άνθρωπο στο τιμόνι της, δυνατούς συμπαίκτες και πάνω απ’ όλα στο… σπίτι της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προ οκταετίας όνειρο του Δημήτρη Μελισσανίδη, της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά και να γίνεται το νέο απόρθητο κάστρο των «κιτρινόμαυρων» στη νέα εποχή.

Στόχος του επιχειρηματία είναι να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του γηπέδου, χωρητικότητας 35.000 θέσεων, το οποίο θα είναι έτοιμο, σε 2 χρόνια, με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.
Μέχρι τότε η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στη γειτονική Ριζούπολη. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του νέου διοικητικού σχήματος.

Φυσικά για να παραδοθεί η ΑΕΚ στα χέρια Μελισσανίδη θα πρέπει οι νυν μέτοχοι και η υπό παραίτηση διοίκηση να τρέξουν τις εξελίξεις και να οδηγήσουν την ΠΑΕ σε πτώχευση, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Ερασιτεχνική και να ξεκινήσει το κουμπί της επανεκκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης