Μπορεί να αποχώρησε το 2010 από τη Γιουβέντους, ωστόσο o Νταβίντ Τρεζεγκέ συνεχίζει να έχει στην καρδιά του τη «βέκια σινιόρα».

Ο Γάλλος στράικερ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ, με δηλώσεις του τόνισε πως ο ιταλικός σύλλογος θα κάνει σπουδαία πράγματα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αν πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις με αυτήν κόντρα στην Τσέλσι (2-2), για την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γιουβέντους με εξέπληξε θετικά στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι. Πραγματικά έχουν φτιάξει μία σκληροτράχηλη ομάδα. Το παιχνίδι της είναι οργανωμένο και πάντα έχει πάθος. Κάτι που έδειξε και μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε στον αγώνα με την Τσέλσι. Αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος επιθετικός.

Καταλήγοντας ο Τρεζεγκέ στάθηκε και σε μερικούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους στη φετινή «Γιούβε»: «Ο Μπουφόν εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Επίσης, Πίρλο και Βούτσινιτς είναι ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης. Εκτός απ’ αυτούς εκείνοι που με έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους είναι οι Βιντάλ και Μαρκίζιο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης