Στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς από τους δύο πρώτους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, επί ρωσικού εδάφους, στάθηκε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, μία ημέρα πριν το πρώτο τζάμπολ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ιταλός τεχνικός της ρωσικής ομάδας, πάντως, τόνισε πως η απουσία του Σέρβου διεθνούς γκαρντ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ομάδα του, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία από τις κορυφαίες άμυνες στην Ευρώπη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έτορε Μεσίνα έχει βρει πολλές φορές αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα δεν ξεχνά τις τρεις ήττες σε τελικό, το 2002 στην Μπολόνια με την Κίντερ, το 2007 στην Αθήνα και το 2009 στο Βερολίνο με την ΤΣΣΚΑ. «Είναι μια κλασική σειρά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεθεί πολλές φορές στο παρελθόν αντιμέτωπες και σίγουρα όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα.

Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο αμυντικό κομμάτι, αλλά κι εμείς είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τους επιτεθούμε, αν και ο έλεγχος των ριμπάουντ και η άμυνα θα είναι τα “κλειδιά”.

 Όπως συνήθως σε μια σειρά πλέι οφ, θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μας λείψει ο Τεόντοσιτς τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτή την απουσία σαν δικαιολογία. Έχουμε βάθος σαν ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Άαρον Τζάκσον τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δίνει έμφαση στην άμυνα και περιμένω μία μάχη ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της περιόδου, όπως κι εμείς, άλλαξαν προπονητή, αλλά είμαστε σε ένα στάδιο που όλοι παίζουν για το όνειρό τους. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας για να δείξουμε ό,τι έχουμε ετοιμάσει στις προπονήσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης