O ντροπιαστικός αποκλεισμός από τον Πλατανιά και η κατρακύλα του Παναθηναϊκού έχουν φέρει σε απόγνωση τη διοίκηση Αλαφούζου. Οι «πράσινοι», μετά και την απώλεια του μοναδικού στόχου που είχαν σε επίπεδο… τίτλου, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει ν’ αναθεωρήσουν τα πλάνα τους.

Η ομάδα παραπαίει και ο κατήφορος δείχνει να μην έχει τέρμα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι παράγοντες έλεγαν χθες ότι «οι παίκτες θα ρίξουν την ομάδα στη Β’ Εθνική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις σκέψεις των διοικούντων είναι από την απομάκρυνση του Φάμπρι μέχρι την επάνδρωση του «τριφυλλιού» με παίκτες της ομάδας Νέων.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτός που έχει το μαχαίρι, αλλά και το καρπούζι. Εκείνος θ’ αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις, έστω και εξ αποστάσεως, καθώς παραμένει για επαγγελματικούς λόγους στην Αμερική.

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά την επιστροφή της ομάδας από τα Χανιά δεν ακουγόταν τσιμουδιά, με τους παίκτες να κοιτούν το… απέραντο κενό και να μετρούν τ’ άστρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τουλάχιστον κατά την άφιξή της υπήρξαν παρατράγουδα ούτε στο «Ελ. Βενιζέλος» ούτε στην Παιανία. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν δέκα οπαδοί, αλλά η ομάδα φυγαδεύτηκε, οπότε δεν συναντήθηκαν.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης