Στον… αστερισμό του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, κινούνται άπαντες στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «μπλαουγκράνα» για να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά και σε αυτήν την προσπάθειά τους ποντάρουν πολλά στη βοήθεια του κόσμου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα την Τρίτη οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης με ανακοίνωσή τους κάλεσαν τους φιλάθλους τους να προσέλθουν στο ΣΕΦ, ντυμένοι στα… κόκκινα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την Barcelona, να φορέσουν την φανέλα του αγαπημένου τους παίκτη, το αγαπημένο τους t-shirt ή μπουφάν, αρκεί να είναι κόκκινου χρώματος! Το ΣΕΦ πρέπει να είναι κατακόκκινο την Πέμπτη οπότε καλούμε όλους τους φιλάθλους να φορέσουν το «κόκκινα καλά» τους!

Παράλληλα από σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου έως και το τέλος του αγώνα της ομάδας μας την Πέμπτη 7 Μαρτίου όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν από το Official Olympiacos BC Store αλλά και από τις boutiques του ΣΕΦ οποιοδήποτε κόκκινο είδος ρουχισμού, όπως φούτερ, μπουφάν, t-shirt, φόρμες, κτλ με έκπτωση 30%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης