Σε… ναυάγιο θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, η μετεγγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΑΕΚ, καθώς ούτε και σήμερα εμφανίστηκε στα Σπάτα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Ένωση» και την Παρασκευή αναμενόταν να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βλάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στα Σπάτα και σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση στην ομάδα.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν το έβαλαν κάτω και είχαν εκ νέου επικοινωνία με τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα πήγαινε σήμερα στα Σπάτα, για να υπογράψει.

Εντούτοις, οι ιθύνοντες του συλλόγου περίμεναν άδικα τον Κουτσιανικούλη, καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε αυτήν τη φορά, με αποτέλεσμα η μετεγγραφή του στην «Ένωση» να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

«Στράβωσε» και η μετεγγραφή του Ιωαννίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, άσχημα νέα προέκυψαν για τους «κιτρινόμαυρους» και από την περίπτωση του Γιώργου Ιωαννίδη, καθώς, ενώ οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, υπήρξε ανατροπή δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης, μολονότι είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, σε επικοινωνία που είχε με τους διοικούντες την «Ένωση», τους ενημέρωσε ότι τελικά αποφάσισε να παραμείνει στους «πράσινους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης