Το πρώτο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους, μετά την προετοιμασία στο Πήλιο, θα δώσει σήμερα η ΑΕΚ με αντίπαλο την Καλλιθέα (20:00, NS3).

Ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε το 4-2-3-1 και προορίζει για την κορυφή της επίθεσης τον Ντακόλ, ο οποίος αποκτήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ανάκογλου αναμένεται να πάρει θέση στον άξονα δίπλα στον Κορδέρο, ενώ βασικός λογικά θα ξεκινήσει και ο Πλατέλλας. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Πόποβιτς, ο οποίος όμως στην προπόνηση έπαιξε με τους αναπληρωματικούς. Για πρώτη φορά σε φιλικά φέτος ο Δέλλας ανακοίνωσε αποστολή για το ματς, δείχνοντας ότι θέλει όλοι να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα.

Η αποστολή: Καραγκιολίδης, Βούρας, Τσούπρος, Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ντακόλ, Μούργκα, Καζβιρόπουλος, Ράμα, Μπρέσεβιτς, Γροντής, Παυλής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Κέζος, Σταθάκης, Αργυρίου, Παληαρούτας, Ζιβάνοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης