Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις προτάσεις έκανε σήμερα ο Στάθης Μπαϊρακτάρης, προκειμένου να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Το πρωί, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων ο Έλληνας επιχειρηματίας τόνισε ότι θα βάλει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει το 51% των μετοχών, ενώ το απόγευμα, μετά από πρόσκληση της διοίκησης, έδωσε το «παρών» και στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ο Μπαϊρακτάρης, τόνισε πως είναι διατεθειμένος να δώσει 13 εκατομμύρια ευρώ για να του παραχωρηθεί το 80% των μετοχών, ωστόσο, τα μέλη του ΔΣ του ζήτησαν τραπεζικές εγγυήσεις για να διαπιστωθεί πως όντως υπάρχουν αυτά τα χρήματα σε δικούς του λογαριασμούς.

Μετά τη συνεδρίαση άλλαξε ξανά η πρότασή του και ανακοίνωσε πως θα βάλει το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει το 18-22% των μετοχών. Δεσμεύτηκε, επίσης, να αποδείξει ότι υπάρχουν 10 εκατομμύρια ευρώ σε προσωπικούς του λογαριασμούς, προκειμένου να προχωρήσει το “deal”.

Αν και του ζητήθηκε να παρευρεθεί στη συνεδρίαση με συνοδεία ενός δικηγόρου ή λογιστή για να μπορέσει να παρουσιάσει την πρότασή του με επίσημο τρόπο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Βρέθηκε στα Σπάτα συνοδευόμενος από τους μικρομετόχους, κ.κ. Παπαϊωάννου, Κοντό και Φουρνάρο. Η συνάντηση των δικηγόρων και λογιστών του Στάθη Μπαϊρακτάρη με τους αντίστοιχους της Ένωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της Πέμπτης (24/05).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης