Αναμφισβήτητα ο Νίκος Καρέλης είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στον Παναθηναϊκό.

Εδώ κι αρκετό καιρό τα ξένα μέσα ενημέρωσης γράφουν για το ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού, ο οποίος προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα για το μεγάλο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τα Νησιά Φερόε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη, ολλανδική και γαλλική ιστοσελίδα, αναφέρονται στον Καρέλη και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Άγιαξ και της Λιλ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Η ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalzone.nl» γράφει ότι ο Άγιαξ, που παρακολουθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τον Καρέλη, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του, ύψους 3.2 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ.

Από τη πλευρά της η γαλλική ιστοσελίδα «europe-mercato.com», αναφέρει ότι η Λιλ έχει στα υπόψη της τον διεθνή παίκτη, ενώ και η ιταλική ιστοσελίδα «Calcio News 24» φέρνει τον ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πράσινη ΠΑΕ κρατούν μέχρι στιγμής στάση αναμονής. «Επίσημη πρόταση δεν έχουμε» ανέφερε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος, ωστόσο, από τις μέχρι τώρα ενδείξεις κανείς δε μπορεί να πει μετά βεβαιότητας εάν και η νέα σεζόν θα βρει το νεαρό επιθετικό στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης