Την εστία του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Ρομπέρτο, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ την Τετάρτη γνωστοποίησε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ισπανού τερματοφύλακα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία ανήκε.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του 28χρονου πορτιέρο με μεταγραφή μέχρι το 2018 έγινε από τα μεγάφωνα στο 83ο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πανηγυρισμοί στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» από τους φίλους της ομάδας, που αποθέωσαν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το σύνθημα «Είναι τρελός ο πρόεδρος». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέβαλαν το ποσό των 6 εκατ. ευρώ στους «ροχιμπλάνκος», προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ρομπέρτο.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός γκολκίπερ αποκτήθηκε με υποσχετική το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης και αποτελεί εγγύηση για την εστία των Πειραιωτών, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης