Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό, αφού η διοίκηση Αλαφούζου είναι αποφασισμένη να βγάλει την ομάδα από το τέλμα με μια σειρά ενεργειών που αφορούν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και το εξωαγωνιστικό.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, έτσι ώστε να παραμείνουν στην ομάδα όσοι υπολογίζονται τόσο για την τρέχουσα σεζόν όσο και για την επόμενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Φορναρόλι είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ η χρησιμοποίηση του Γάλλου ίσως αποτελέσει και σημείο τριβής της διοίκησης με τον Χουάν Ρότσα.

Συγχρόνως θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν άμεσα στο δυναμικό της ομάδας κάποιοι ποδοσφαιριστές που προορίζονταν για το καλοκαίρι, όπως είναι οι Σπυρόπουλος (Πανιώνιος), Ντίνας (Παναχαϊκή), Ανάκογλου (Πανσερραϊκός) και Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννενα).

Σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα του γηπέδου (επιστροφή στη Λεωφόρο, Βοτανικός), ενώ θα κινηθεί και η διαδικασία που είχε «παγώσει» με τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος θα δρομολογήσει εξελίξεις και στο εσωτερικό της ΠΑΕ, αφού επιθυμεί ένα πιο εύρυθμο σχήμα και για αυτόν τον λόγο θ’ απομακρυνθούν κάποια στελέχη (Γόντικας κ.ά.).

Αύριο είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου θα αποφασιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ, η λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ, ενώ είναι πιθανή και η μείωση των μελών του Δ.Σ. από 20 σε 11.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης