Ακόμη έναν ξένο ποδοσφαιριστή ενέταξε στο δυναμικό του ο Πλατανιάς. Ο λόγος για τον Ισπανό Τόνι Μοράλ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη χανιώτικη ΠΑΕ. 

Ο 32χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά) είχε μείνει ελεύθερος από τη Χιρόνα, με την οποία έπαιξε πέρυσι στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία, έχοντας 15 συμμετοχές και τρία γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντόνιο Ντελ Μοράλ Σεγκούρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει το… σπάνιο προνόμιο να έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής και των δύο μεγάλων συλλόγων της Ισπανίας, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, χωρίς πάντως να αγωνιστεί ποτέ στην πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια της καριέρας του έπαιξε σε Θέλτα, Τενερίφη, Αλαβές, Σανταντέρ, Καρταγένα και Χιρόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Τόνι Μοράλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είναι

Ο Αντόνιο «Τόνι» ντελ Μοράλ Σεγκούρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1981 στην πόλη Τεράσα της Ισπανίας. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, έχει ύψος 1,77μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Εν συνεχεία, πέρασε σε αυτές της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα, όπως και στη Θέλτα.

Στην ομάδα του Βίγκο, όμως, είχε και 6 συμμετοχές και 1 γκολ με την πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν οι Τενερίφη (32 συμμ., 5 γκολ), Αλαβές (91 συμμ., 12 γκολ), Σανταντέρ (36 συμμ., 2 γκολ), Καρταχένα (69 συμμ., 9 γκολ), ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Χιρόνα (17 συμμ., 3 γκολ).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης