Στην Κολωνία έχουν ήδη αρχίσει το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, η οποία θα τη βρει στα «σαλόνια» της Μπουντεσλίγκα, αφού κατάφερε να κερδίσει την άνοδο κατακτώντας παράλληλα και το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της Κολονίας ανανέωσε το συμβόλαιο του Καζούκι Ναγκασάουα μέχρι το 2018, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα. Ο Ιάπωνας μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Κολωνίας, Γιόργκ Γιάκομπς, δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο Καζούκι προσαρμόστηκε στο γερμανικό ποδόσφαιρο γρηγορότερα απ’ όσο περιμέναμε. Πιστεύουμε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να βελτιώνεται μαζί μας».

Από την πλευρά του, ο 22χρονος Ιάπωνας άσος δήλωσε: «Από την πρώτη ημέρα ένιωθα άνετα στην Κολωνία, τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη. Θέλω να ανταποκριθώ στην πρόκληση της συμμετοχής της Κολωνίας στην Μπουντεσλίγκα και θα συνεχίσω να είμαι ένας πρεσβευτής, τόσο της ομάδας όσο και της πόλης στην Ιαπωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης