Τη δίκαιη επικράτηση της Γκινγκάμπ επί του ΠΑΟΚ, στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, παραδέχτηκε με την ολοκλήρωση του αγώνα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορείς με 3-4 παίκτες να κερδίσεις. Ήμασταν πολύ κακοί σήμερα, είχαμε πολλά προβλήματα, δεν τρέξαμε, χάσαμε μονομαχίες και ηττηθήκαμε φυσιολογικά. Ευτυχώς που είχαμε καλά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Είναι μια κακή παρένθεση το σημερινό παιχνίδι, δεν περίμενα τέτοιο πράγμα, φαίνεται ότι μείναμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ και πήρανε τα μυαλά μας αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ευθύνη γι΄ αυτή την εικόνα την έχω εγώ. Το θετικό από το παιχνίδι θα φανεί προσεχώς, αν μάθουμε από τα λάθη και δεν αγωνιστούμε ξανά έτσι. Χάθηκε ένα παιχνίδι πρέπει να το ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Θέλαμε θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς οι άλλοι ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν δίκαια».

Εστιάζοντας στην αναμέτρηση, επισήμανε: «Δεν λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είπαμε να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο, αλλά δυστυχώς με το ξεκίνημα της επανάληψης, σε πολύ σύντομο διάστημα, δεχτήκαμε δυο τέρματα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπορούσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να συζητάμε περισσότερο για την εικόνα μας. Είναι άσχημο για την ομάδα, για τον προπονητή, για τον κόσμο που ήρθε εδώ, αυτή η εικόνα».

Και ο Αναστασιάδης κατέληξε λέγοντας: «Θα ήταν άδικο για τα παιδιά της Γκινγκάμπ, για την προσπάθεια που έκαναν, για τη θέληση που είχαν να κερδίσουν, να πούμε ότι τα υποτιμήσαμε. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στην Γκινγκάμπ για την εμφάνισή της. Εμείς σήμερα δεν κάναμε τίποτα, είχαμε μια παθητική συμπεριφορά, μας πήραν όλες τις μονομαχίες. Μας ανάγκασαν οι αντίπαλοι να είμαστε παθητικοί. Είναι πολλά που πρέπει να πούμε και θα τα συζητήσουμε με τα παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης