Την τελευταία τους συγκέντρωση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές πραγματοποίησαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες των «πράσινων», από τους οποίους απουσίαζαν οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ (σ.σ.: αμφότεροι έχουν ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Κροατίας) δεν προπονήθηκαν, αφού το πρόγραμμα περιείχε εργομετρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν πάντως ο Γιάννης Αναστασίου αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τους μίλησε και στάθηκε στην ανάγκη να επιδείξουν τον επαγγελματισμό τους και στον ελεύθερο χρόνο τους, χωρίς να παρασυρθούν.

«Σήμερα κλείνουμε μία επιτυχημένη σεζόν και μαζευτήκαμε εδώ για να αποχαιρετήσουμε. Πλέον είστε ελεύθεροι και έχετε μπροστά σας 40 ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να έρθετε φρέσκοι για την προετοιμασία μας. Θέλω να προσέξετε τη ζωή σας, να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην αφήσετε τους εαυτούς σας. Να θυμάστε ότι είστε επαγγελματίες όλο το χρόνο.

Να περάσετε καλά και θα είμαστε σε επαφή με όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε και ο Νίκος Νταμπίζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένο για τις 28 Ιουνίου.

Ανανέωσε με την Ντόρτμουντ ο Κιρχ

Ο Ολιβερ Κιρχ βρέθηκε στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ωστόσο εν τέλει ο 31χρονος δεξιός μέσος αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολιβερ Κιρχ έχει δείξει τους τελευταίους μήνες ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι ένας ζωογόνος παράγοντας για την ομάδα και ταιριάζει απόλυτα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ» είπε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίκαελ Ζορκ.

Ο παίκτης από την πλευρά του επισήμανε: «Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν σε καθημερινή βάση στην ομάδα και για την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο έχοντας για συμπαίκτες ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες τη νέα σεζόν».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης