Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της Καλλονής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι Ντίνας (14’), Καρέλης (44’) και Βαλιός (αυτογκόλ 71’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ ο Μέντες με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 11’ ο Χουχούμης πάσαρε τον Καρέλης, ο οποίος με σουτ ανάγκασε τον Χογκ να απομακρύνει σε κόρνερ. Η τρίτη… προειδοποίηση καταγράφηκε στο 13′, όταν η εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Καλλονής.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 14’. Ο Καρέλης πίεσε τον Χωριανόπουλο, του πήρε τη μπάλα και πάσαρε στον Ντίνα, ο οποίος σκόραρε και άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο πρωτάθλημα. Η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά στο 24’ με τον Ναμπόγιου να αναγκάζει τον Καπίνο σε εντυπωσιακή απόκρουση. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 44′, ο Ντίνας έκλεψε από τον Χωριανόπουλο και έβγαλε στον Καρέλη, ο οποίος αφού κέρδισε μία κόντρα, με διαγώμιο βολέ, πέτυχε το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να δημιουργεί καλές στιγμές και στο δεύτερο μέρος. Στο 55′ ο Ατζαγκούν και στο 58’ ο Καρέλης δεν βρήκαν στόχο, όμως το 3-0 ήρθε στο 71’. Από γύρισμα του Σπυρόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βαλιού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Χογκ. Πριν το τέλος οι παίκτες του Αναστασίου με πρωταγωνιστές τον Κουτρουμπή στο 87′ και τον Μέντες στις καθυστερήσεις έχασαν την ευκαιρία να ατυχούν περισσότερα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Καλλονή 3-0 (Nova 2)

Γκολ: 14′ Ντίνας, 44′ Καρέλης, 71′ αυτ. Βαλιός

Κίτρινες κάρτες: Βαλιός, Χωριανόπουλος, Φαρία, Χογκ, Σιλιγαρδάκης

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Σίλντενφελντ (78′ Ρισβάνης), Ντίνας (67′ Γιαννιτσάνης), Πράνιτς (78′ Δώνης).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Φουρλάνος, Γάλας (46′ Γιονάν), Μανούσος, Χωριανόπουλος, Καλτσάς, Φαρία, Ποντάνι, Νιαμπούγιου (69′ Σιλιγαρδάκης), Ζακουανι, Βαλιός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης