Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή κοινή παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθήνας, Γιώργο Καμίνη στην εκπομπή της «Δίκης στον ΣΚΑΙ» (23.15), αφού οι δύο άνδρες θα τοποθετηθούν σχετικά με το επίμαχο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και την προοπτική κατασκευής του νέου γηπέδου του Τριφυλλιού στον Βοτανικό.

Άλλωστε μέχρι σήμερα η στάση του Γιώργου Καμίνη έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά, με δεδομένο ότι «έτρεξε» να γραφτεί στα ιδρυτικά μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ο Δήμαρχος Αθήνας πολλές φορές στα δημοτικά συμβούλια έχει αμφισβητήσει την κυριότητα της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό (το καθεστώς παραμένει νομικά ασαφές), ενώ ήταν από τους συνοδοιπόρους του ΥΠΕΚΑ, στη δημιουργία του Προεδρικού Διατάγματος που θα συζητηθεί την 1η Νοεμβρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε πριν από λίγα 24ωρα ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για σκευωρία σε βάρος του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο Μπιρμπίλη, πάνω στο οποίο «πάτησε» το Προεδρικό Διάταγμα!

Επίσης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θ’ αναφερθεί στα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται την κατασκευή ενός γηπέδου μικρότερης χωρητικότητας (25.000 θέσεων), προκειμένου να πέσει και το κόστος, αλλά και τις επιλογές χρηματοδότησης.

Φυσικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα αναφερθεί και στην πορεία της ομάδας, μετά και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης