Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την «κόντρα» του με τον αδερφό του Βαγγέλη, ο οποίος αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που βίωσα χθες, αλλά έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Αντιμετώπισα τον Βαγγέλη ως έναν από τους αντιπάλους μου και όχι ως αδερφό μου. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τον κερδίσω κιόλας. Δεν πειράζει όμως. Οψόμεθα», είπε ο Αντώνης Μάντζαρης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρουσιάσαμε μία πολύ καλή εικόνα απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους. Ωστόσο, δεν μένουμε εδώ. Από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε για το ματς με τον Ίκαρο, ώστε να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο είναι ανεπανάληπτο. Σε κάθε ματς είναι όλο και περισσότερος και μας υποστηρίζει θερμά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε μία νέα ομάδα και παίζει σπουδαίο ρόλο η στήριξη των φιλάθλων μας. Τους θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια ώστε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης