Παίκτης του ΑΟ Χανίων είναι κι επίσημα πλέον ο Γιάννης Γκούμας. Ο πρώην μέσος του Παναιγιάλειου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο της Football League και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μετεγγραφεί στην ομάδα του Σεροπιάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίαση του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον νέο σταθμό στην καριέρα του: «Ήρθα σε μια ομάδα που πάνω από όλα έχει ιστορία έχει κόσμο, έχω μάθει γι’ αυτή την και έπαιξα αντίπαλος στον α’ γύρο, έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, θα δώσω και εγώ ότι μπορώ για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το αν πστεύει ότι είναι εφικτός ο στόχος των πλεϊ-οφ:
«Πιστεύω αν συνεχίσει έτσι η ομάδα με τον ίδιο ρυθμό θα φτάσει στα πλεϊ-οφ».

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να έρθει στα Χανιά και να αφήσει τον Παναιγιάλειο, που είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους:
«Κοίταξα την βαθμολογία που είναι 2η η ομάδα και αυτό με έκανε να έρθω εδώ να παίξω στα πλεϊ-οφ και ίσως γίνει το μεγάλο άλμα».

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του: «Είμαι κεντρικός χαφ πάνω από όλα δημιουργώ κόβω φτιάχνω θα δούμε».

Για το ποια είναι η πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μετά το τέλος του α’ γύρου:
«Όλες οι ομάδες πιστεύω έχουν ιδιαιτερότητες δεν διέκρινα κάποια ομάδα, η ομάδα εδώ αν και προηγηθήκαμε (με τον Παναιγιάλειο) μας ισοφάρισε και έπρεπε να βάλει και κάποιο γκολ πιστεύω».

Για το αν η παρουσία του Μουράτ Σεροπιάν έπαιξε ρόλο ώστε να έρθει στα Χανιά: «Εντάξει ήτανε ένας σημαντικός λόγος και αυτός αλλά δεν έχει να λέει κάτι αυτό γιατί και τον κ. Κουρμπανά τον είχα στο Βύζα παλιά αλλά τώρα έφυγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης