Προτείνει ο Α’ Σκόρερ

Θα μπορούσαμε να βάλουμε τίτλο για το χθεσινό μας κείμενο… «Μόλις, λίγο, ξυστά άουτ»! Και εξηγούμαστε… Κυκλώσαμε τον Εργοτέλη, που αποτελούσε την βασική μας επιλογή στο 1.90, καθώς επικράτησε της Βέροιας, μας έκανε το χατίρι η Ρόμα που επικράτησε 3-2 της Νάπολι στο Κόπα Ιτάλια, ενώ είχε προηγηθεί 2-0, στο 1.75 και μας… έλλειψε το γκολ του Παναθηναϊκού για να πιάσουμε το Χ στην Τρίπολη και να πάμε ταμείο… Αυτά για τη βασική τριάδα που γενικά είχε ορθό σκεπτικό, αλλά η… μπίλια έκατσε δίπλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σκοράκια μας τώρα επιβεβαιώθηκε το 1-0 του Πανθρακικού και πληρωθήκαμε το διόλου ευκαταφρόνητο 6.00 σε μονό αποδεκτό. Σωστή προαίσθηση είχαμε και για το ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προτείναμε 1-2 με απόδοση 17.00, αλλά τελικά πλήρωσε το 0-3, που ήταν έκπληξη μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Μέσα ήμασταν και για το παιχνίδι της Ρεάλ με την Ατλέτικο. Δώσαμε 3-1 και ήρθε 3-0. Όπως καταλαβαίνεται χάσαμε στο γκολ το 13.00, αλλά συνεχίζουμε…

Το σημερινό κουπόνι είναι μικρό με αγώνες που δεν μας εξιτάρουν και έτσι θα πάμε συντηρητικά στη βασική μας τριάδα, ενώ θα επιλέξουμε και δύο σκοράκια πιο πολύ για fun bet και για να έχουμε κίνητρο να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη.

Για το Παναιτωλικός – Άρης βασανίστηκα! Από τη μία η ομάδα του Αγρινίου είναι πολύ συμπαγής και έχει κάνει καλά παιχνίδια κόντρα στους μεγάλους. Έτσι παίρνει ένα credit. Από την άλλη, σκέφτομαι: Που θα πάρει βαθμούς ο Άρης; Πότε θα κάνει νίκη; Έχει ήδη πέσει; Anyway πιο διπλωματικά καταλήγω στα 2-3 γκολ στο 1.75 και εύχομαι να γίνει ένα ματσάκι άξιο να το παρακολουθήσει ο φίλαθλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο σημείο μου μοιάζει καλή επιλογή και για το παιχνίδι του Άγιαξ με την Γκρόνινγκεν. Το 1.10 του άσου θα βγει εύκολα ή δύσκολα, όμως δεν έχει αξία. Έτσι θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ στο 2.20 και επίσης στο ακριβές σκορ 2-0 με απόδοση 5,25.

Τρίτη επιλογή επίσης από Ολλανδία. Η Ουτρέχτη μετά το 0-0 με τον Άγιαξ σταμάτησε ένα σερί τεσσάρων ηττών και πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να κερδίσει. Απέναντί της είναι η Τσβόλε που βρίσκεται στο +3 από τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο σερί νίκες, ενώ προηγουμένως μετρούσαν τέσσερις σερί ήττες! Η Ουτρέχτη είναι ομάδα έδρας και ο άσος στο 2.15 έχει αξία.

Τέλος, το δεύτερο σκοράκι θα το παίξουμε από την Τουρκία. Ομάδα έδρας η Σίβας, η οποία κοντράρεται με την Μπούρσα για το Κύπελλο Τουρκίας. Κλειστό ματς περιμένω. Σβηστό και 1-0 τελικό στο 6.50.

ΥΓ. Σημαντικό tip για σήμερα το χαλαρό ποντάρισμα. Δύσκολο το κουπόνι και για μικρές επενδύσεις.

ΥΓ2. Το 1-0 της Τρίπολης «άδειασε» την βασική τριάδα και στον Ba-bet-o.

Οι επιλογές

145. Παναιτωλικός – Άρης 2-3 γκολ (1.75)
146. Ουτρέχτη – Τσβόλε 1 (2.15)
149. Άγιαξ – Γκρόνινγκεν 2-3 γκολ (2.20)
Σύνολο 8.27

Σκορ

144. Σίβασπορ – Μπούρσασπορ 1-0 (6.50)
149. Άγιαξ – Γκρόνινγκεν 2-0 (5,25)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης