Καλά… Χριστούγεννα θα κάνει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος, αφού η φημολογία περί «καρατόμησης» τόσο του ίδιου όσο και του βοηθού του, Λάζαρου Δημητριάδη, φαίνεται ότι πάει… περίπατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, παρά την παραπεμπτική βαθμολογία που τους έβαλε ο παρατηρητής της ΚΕΔ, Χαράλαμπος Καρατζάς, σκέφτεται να τους… ξεκουράσει για έναν μήνα και στις αρχές του νέου έτους να τους επαναφέρει στη δράση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι της Κυριακής και συγκεκριμένα το πέναλτι που έδωσε στον Πλατανιά, ο Αρετόπουλος -σύμφωνα με το «Goal»- ανέφερε σε διάλογο που είχε με τον παρατηρητή Καρατζά: «Ό,τι είδα, το έδωσα»!

Παράλληλα, του είπε πως: «Θεωρώ ότι υπάρχει επαφή στο πόδι. Φάνηκε να τον βρίσκει…».

Σε ό,τι αφορά τον παρατηρητή, φέρεται από την πλευρά του να του είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγες καλά. Φυσικά, υπάρχει η φάση του Τοτσέ, την οποία δεν χρειάστηκε καν να τη δω στο ριπλέι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, υπάρχουν πολλές φάσεις που πρέπει να ξαναδούμε. Στη φάση του πέναλτι έχω την άποψη ότι ο αμυντικός πάει να τον αποφύγει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, μετά την παρακολούθηση του βίντεο, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος φέρεται ν’ άλλαξε γνώμη για την επίμαχη φάση, αφού και ο ίδιος έδειχνε να αμφιβάλει για το κατά πόσο ήταν σωστή η απόφαση που πήρε.

Ερωτηματικό παράλληλα αποτελεί το γεγονός ότι ο Αρετόπουλος ορίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση την 9η αγωνιστική κι ενώ έχει οριστεί συνολικά σε εννέα από τους δώδεκα αγώνες! Στους έξι μάλιστα εξ αυτών ήταν πρώτος, αν και θεωρείται ότι θα έπρεπε να γίνεται από την ΚΕΔ ένα… rotation.

Οι… κακές γλώσσες αποδίδουν το συγκεκριμένο γεγονός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο 34χρονος διαιτητής με την ΕΠΣ Τρικάλων, στην οποία και υπάγεται. Ο πρόεδρος άλλωστε της συγκεκριμένης Ένωσης, Αθανάσιος Μπουτζιώλης, μπορεί να μην έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές της Ομοσπονδίας, όμως ήταν από εκείνους που στήριξαν τον Γιώργο Σαρρή, τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ…

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης