Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Τα πορτογαλικά Μέσα στα σχετικά δημοσιεύματά τους εκφράζουν την απορία τους για την αποδέσμευση του 38χρονο τεχνικού, κάνοντας μάλιστα λόγο για μία «πρωτοφανή απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «O Jogo» μεταξύ άλλων επισήμανε: «Αν και πρωτοπόρος και αήττητος στην Ελλάδα και δίχως ήττα στο Κύπελλο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφασίστηκε να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της μαζί του».

Από την πλευρά του το «rtp.pt» τόνισε ότι «πρόκειται για μία πρωτοφανή απόλυση. Είναι μία μοναδική υπόθεση στην Ευρώπη εκείνη του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο προπονητής αυτός απολύθηκε ενώ είναι πρώτος και αήττητος στην Ελλάδα! Επίσης ο Ολυμπιακός είχε καλή παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πέρασε στο Europa League».

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Αλεξάντρε Αφόνσο μετέδωσε σε ραδιόφωνο ότι «είναι προφανές ότι ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις και μία επαρκή αιτιολόγηση για την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από το πόστο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως όπως επισημαίνουν οι Πορτογάλοι ο Ζαρντίμ θα βρει αρκετά εύκολα δουλειά στην χώρα του.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης