Την αποχώρησή του από τους πάγκους προανήγγειλε ο Φάμπιο Καπέλο, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. 

«Δεν θα οδηγήσω την Εθνική Ιταλίας μετά τον Τσέζαρε Πραντέλι. Η καριέρα μου θα ολοκληρωθεί με την εμπειρία της Ρωσίας», δήλωσε ο διάσημος Ιταλός τεχνικός, η ομάδα του οποίου ανέβηκε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, χάρη στις νίκες κατά του Λουξεμβούργου και του Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Fox Sports» (η συνέντευξη θα μεταδοθεί τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου), ο Καπέλο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν στον πάγκο της Ιταλίας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ αναφέρθηκε στους συναδέλφους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Αντόνιο Κόντε και Κάρλο Αντσελότι, συμβουλεύοντας μάλιστα τον Αλέγκρι «να μην αναλάβει αυτή τη στιγμή την Εθνική ομάδα. Είναι ακόμη πολύ νέος. Σε αυτή την ηλικία είναι πιο σημαντικό να εργάζεται κάθε μέρα στο γήπεδο, ως τεχνικός κάποιας ομάδας».

Για τον Κόντε, ωστόσο, ο Kαπέλο δεν αποκλείει ένα μέλλον μακριά από το Τορίνο, ίσως στην Αγγλία. «Είναι τεχνικός επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ; Θα έλεγα ναι, αν και στην Αγγλία δεν πρέπει να είσαι μόνο προπονητής, αλλά ταυτόχρονα και μάνατζερ». Όσο για τον φίλο του, τον Κάρλο Αντσελότι; «Αυτή τη χρονιά το φαβορί για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει τα πάντα για να κερδίσει το 10ο Κύπελλο και ο Κάρλο είναι το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης