Την πιθανότητα απόκτησης των δικαιωμάτων του Πέπε Ρέινα από τη Λίβερπουλ απέρριψε ο τεχνικός της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας έπαιξε ως δανεικός την προηγούμενη σεζόν στους «παρτενοπέι», πραγματοποιώντας 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, από τη στιγμή που ο Σιμόν Μινιολέ αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Μπρένταν Ρότζερς κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρέινα, που βρίσκεται με την εθνική Ισπανίας στη Βραζιλία, δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε πολύ να παραμείνει στη Νάπολι, ωστόσο, θα πρέπει, μάλλον, στο εξής να κοιτάξει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φέρονται με βάση τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου να τον έχουν στα υπόψη, μετά την επιβεβαίωση από πλευράς Μπενίτεθ ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από το Σαν Πάολο.

Ερωτηθείς εάν το μέλλον του Ρέινα είναι στην Αγγλία, ο Μπενίτεθ απάντησε: «Ναι. Ο Πέπε έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Πρέπει να επιστρέψει και θα μείνει εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα χρήματα που ζητάει. Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ μεγάλο, στη Serie A, δεν υπάρχουν οι μισθοί που δίδονται στην Αγγλία. Πρέπει να κοιτάξει πως θα ξανακερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης