Ο Γιάννης Μιχαλήτσος υπέβαλε την παραίτησή του και αποτελεί παρελθόν για τον Άρη. Η διοίκηση της ομάδας έκανε αποδεκτή την παραίτηση και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή. Να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός θα είναι ο πέμπτος διαφορετικός για τους «κίτρινους» τη φετινή σεζόν.

«Παρά το γεγονός ότι πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες για να παραμείνει στη Super league, διάφορες καταστάσεις με υποχρεώνουν να παραιτηθώ από τη θέση του προπονητή, διευκολύνοντας έτσι τον Άρη να προχωρήσει και να υλοποιήσει τους στόχους του. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον αγνό κόσμο του Άρη για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα» ανέφερε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, υπό τις οδηγίες των γυμναστών του Άρη, Νίκου Βλάχου, Γιάννη Γιώρη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Θόδωρου Κάντα, διεξήχθη η προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές από τον υπεύθυνο αγωνιστικών ζητημάτων της ΠΑΕ, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τη δέσμευση πως άμεσα θα γνωρίζουν τον νέο προπονητή τους.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης