Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου επανέλαβε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Όπως τόνισε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ η οικογένειά του αποχωρεί οριστικά από την ΚΑΕ και θέλει να το κάνει, κατακτώντας το 7ο Ευρωπαϊκό.

«Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να είναι πάντα ο σύλλογος στην κορυφή», είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και αναφέρθηκε στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να κατακτήσουμε και το 7ο ευρωπαϊκό τίτλο. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Φάιναλ Φορ να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους».

Για την ΠΑΕ ανέφερε: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα θέματα που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός».

Τέλος ρωτήθηκε για την πρωτοβουλία του Θανάση Γιαννακόπουλου να φέρει στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: «Θα είμαστε παρόντες όταν μας χρειαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και στην επόμενη μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης