Πλούσιο σε γκολ ήταν το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και τον Πιερικό, που διεξήχθη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η λήξη του βρήκε τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη γοήτρου με 5-2 σκορ.

Ο τεχνικός των κίτρινων στην αναμέτρηση με τον σύλλογο της Κατερίνης, εκτός από τους βασικούς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς, Ζήση, Παλιάτσο, Σταυρόπουλο και Φούσκα, καθώς και στον τρίτο τερματοφύλακα, Γκέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Γιασιτζόγλου που βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελλίδη και πλάσαρε με επιτυχία.

Δυο λεπτά αργότερα, στο 34’ ο Άρης ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελούδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 46′ έκανε με ωραίο πλασέ το 2-1. Στο 65′ ο Καραγιάννης έκανε το 3-1 με χτύπημα πέναλτι, ενώ έξι λεπτά αργότερα και πάλι με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο νεαρός Παλιάτσος έκανε το 4-1. Το 5-1 έκανε με εξαιρετικό πλασέ ο νεαρός Σταυρόπουλος.

Με πέναλτι στο 89′ ο Κόιτς ο Πιερικός έκανε το 5-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης: Βελλίδης (74′ Γκέλης), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61’ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42’ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84′ Φούσκας), Οικονομόπουλος (77′ Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38’ Παπαστεριανός), Ζήση (40’ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50’ Σουνάς), Τάτος (54’ Παλιάτσος), Αγγελούδης (58’ Κοτσαρίδης).

Πιερικός:
Βασιλειάδης (33’ Παπανικολάου, 60’ Παπατολίκας), Γιασιτζόγλου (67′ Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης (76′ Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83′ Τσικαδέρης), Μασάδο (67′ Παπατόλιος), Μανίκας (67′ Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραζχνός, Σεχολάρι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης