Οι ιθύνοντες της ομάδας μπάσκετ του Άρη με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τους φιλάθλους της ομάδας ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς απηύθυναν κάλεσμα στους οπαδούς τους να δώσουν βροντερό «παρών» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να «σπρώξουν» τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση: «Η Άρης ΚΑΕ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή (27/12) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ίκαρο Χαλκίδας (28/12, 16.00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10 ευρώ στις θύρες 1, 4, 5-6, 7, 8, 9, 10, 15 ευρώ στις θύρες 2-3. Επιπλέον, υπάρχει παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες του γηπέδου για ηλικίες από 6 έως 12 ετών.

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της Άρης ΚΑΕ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310265 600) τις ώρες 09.00-17.00 και την ημέρα του αγώνα (28/12) από τα εκδοτήρια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 14.00 έως και την έναρξη του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα μας στρέφεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και η Άρης ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να γεμίσουν το γήπεδο και να ωθήσουν τους αθλητές μας στην κατάκτηση της νίκης, εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης