Άδικη χαρακτήρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Γιάννης Γκέσιος στο αποψινό ματς του Άρη με τον Λεβαδειακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, μετά την ήττα με 2-1 από τους Βοιωτούς, ανέφερε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ, αλλά στη συνέχεια απαντήσαμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε με τον Κανούλα. Τα πράγματα έδειχναν να κυλούν καλά, αλλά ήρθε μια φάση στο τέλος του ημιχρόνου που για εμένα είτε είναι άουτ είτε φάουλ στον Παπαζαχαρία πριν σκοράρει ο αντίπαλος. Στη συνέχεια υπάρχει και φάουλ στον Βελλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δική μου φάση εγώ νομίζω ότι με βρίσκει. Δεν σηκώθηκα να διαμαρτυρηθώ ή να ζητήσω κανένα πέναλτι και ο διαιτητής ήρθε στο δευτερόλεπτο να με αποβάλει. Δηλαδή, τι πρέπει να κάνουμε; Να μην κουνιόμαστε, για να μη φάμε κόκκινη; Έχουμε δεχθεί απίστευτες κόκκινες στα τελευταία παιχνίδια. Όλοι το βλέπουν.

Ως ομάδα έχουμε δείξει χαρακτήρα. Ισοφαρίσαμε, αλλά μ’ αυτά τα σφυρίγματα ήταν αδιανόητο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε τεράστιες ελλείψεις, αλλά κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαστε καλή ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

Ανάσανε ο Λεβαδειακός, 2-1 τον Άρη
,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012, 21:25

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης